Kruidenpaneermeel Peterselie - Paprika 200 g
Meer details
Anco kruidenpaneermeel is paneermeel van versgebakken brood, gemengd met kruiden en specerijen. Vlees, gehakt of aardappelschijfjes krijgen een overheerlijke smaak en een mooie kleur door te paneren met dit kruidenpaneermeel. Ook ideaal voor gevulde groenten, vis of gevogelte.Land van herkomst
Duitsland
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Anco Kruidenpaneermeel Peterselie - Paprika 200 gPaneermeel (tarwebloem, water, gist, zout, kleurstof (E160b))
specerijen (karwijzaad, paprikapoeder, gember, peper, fenegriek, nootmuskaat, chili, rozemarijn)
zout
gedroogde groenten (uienpoeder, paprika, knoflookpoeder)
smaakversterker (mononatriumglutamaat)
Voedingswaardetabel
per 100g | |
---|---|
Energie | 1444 kJ (344 kcal) |
Vetten | 1.9g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 0.3g |
Koolhydraten | 69.10g |
- waarvan suikers | 1.5g |
Voedingsvezels | 2.4g |
Eiwitten | 11.6g |
Zout | 6.5g |
per 100g | |
---|---|
Energie | 1444 kJ (344 kcal) |
Vetten | 1.9g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 0.3g |
Koolhydraten | 69.10g |
- waarvan suikers | 1.5g |
Voedingsvezels | 2.4g |
Eiwitten | 11.6g |
Zout | 6.5g |
Bevat
Tarwe
Kan het volgende bevatten
Eieren, melk, sesam, soja
Andere
Kan sporen bevatten van: ei, melk, soja, sesam.Bereiding en gebruik
U hoeft geen eiwit te gebruiken. Paneren of grillen Bevochtig de te paneren stukjes lichtjes, rol ze door het paneermeel en druk zachtjes om het kruidenpaneermeel goed te laten kleven. Bak op middelmatig vuur of zet onder de grill. Gratineren Bestrooi het te gratineren gerecht of de gevulde groenten (tomaten, komkommer,...) met kruidenpaneermeel en laat bruinen in de oven. Barbecue Voor het barbecuen van vlees (saté, kotelet,...) is dit kruidenpaneermeel uitermate geschikt.
Houdbaarheid
Droog en bij voorkeur koel bewaren.
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Doos
Leveranciersadres
N.V Nop-o-Lac Company Verbrandhofstraat 51 B-8800 Roeselare België