Kruidenpannenkoeken met ham, kaas, ei, spinazie en champignons

Kruidenpannenkoeken met ham, kaas, ei, spinazie en champignons
Voorbereiding 5 min.
Kooktijd 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
bloem
80 g
ei (voor deeg)
1
melk
185 ml
peterselie
10 g
dragon
6 g
champignon
110 g
spinazie
250 g
ei
2
sneetje beenham
2
emmentaler
40 g
arachideolie
2 el
peper
zout

Kruidenpannenkoeken met ham, kaas, ei, spinazie en champignons

Bereiding

1

Meng de bloem met ei en de melk tot een glad pannenkoekenbeslag. Kruid met peper en zout. Hak de peterselie en dragon fijn en meng onder het beslag. Verhit wat olie in een pan en bak de pannenkoeken één voor één. Houd ze eventueel warm in een oven op 100°C.

2

Verhit wat olie in een pan en stoof er de champignons en de spinazie in aan. Bak één spiegelei per persoon in wat olie in een pan.

3

Leg de pannenkoeken op de borden. Schik er de spinazie en champignons op. Leg er wat ham en gemalen emmentaler op, werk af met het spiegeleitje en kruid met peper en zout.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
463kj
Vetten
2,2
Zout
0,46
Eiwitten
7,6