Land van herkomst
Frankrijk
Herkomst
Geproduceerd in Frankrijk - Dit product is geproduceerd in Frankrijk met tarwe uit de Europese Unie.
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Carrefour Kruimeldeeg 230 gTarwebloem 51%
plantaardige vetten (palm* 15.1%, koolzaad)
water
ethylalcohol
suiker
zout
geconcentreerd citroensap
kleurstof: carotenen
meelverbeteraar: L-cysteïne
*Bevat gecertificeerde duurzame palmolie. www.rspo.org
Voedingswaardetabel
per: 100 g | |
---|---|
Energie | 1708 kJ |
Energie 2 | 409 kcal |
Vetten | 23 g |
waarvan verzadigde | 11 g |
Koolhydraten | 42 g |
waarvan suikers | 3 g |
Vezels | 1.3 g |
Eiwitten | 5.7 g |
Zout | 0.89 g |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. | - |
Dit product bevat 6 porties van ongeveer 38 g. | - |
per: Een portie van ≈ 38 g %RI | |
---|---|
Energie | 649 kJ 8% |
Energie 2 | 155 kcal 8% |
Vetten | 8.6 g 12% |
waarvan verzadigde | 4.2 g 21% |
Koolhydraten | 16 g 6% |
waarvan suikers | 1.1 g 1% |
Vezels | <0.5 g |
Eiwitten | 2.2 g 4% |
Zout | 0.34 g 6% |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. | - |
Dit product bevat 6 porties van ongeveer 38 g. | - |
per: 100 g | per: Een portie van ≈ 38 g %RI | |
---|---|---|
Energie | 1708 kJ | 649 kJ 8% |
Energie 2 | 409 kcal | 155 kcal 8% |
Vetten | 23 g | 8.6 g 12% |
waarvan verzadigde | 11 g | 4.2 g 21% |
Koolhydraten | 42 g | 16 g 6% |
waarvan suikers | 3 g | 1.1 g 1% |
Vezels | 1.3 g | <0.5 g |
Eiwitten | 5.7 g | 2.2 g 4% |
Zout | 0.89 g | 0.34 g 6% |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. | - | - |
Dit product bevat 6 porties van ongeveer 38 g. | - | - |
Bevat
Tarwe
Bevat geen
-
Kan het volgende bevatten
Melk
Bereiding en gebruik
Voor hartige of zoete recepten. Om warm of koud te eten. Bereiding: 1- Haal het deeg 5 minuten voor gebruik uit de verpakking, dit zal de behandeling ervan vergemakkelijken. 2- Verwarm de oven voor op 220°C (Th. 7). 3- Rol het deeg uit en plaats het onmiddellijk met het bakpapier in een taartvorm. 4- Knip het overtollig papier af. 5- Prik met een vork in de bodem. 6- Beleg en laat 30 à 35 minuten bakken op 180-200°C. (Th. 6). De baktijd dient aangepast te worden in functie van de goudbruine kleur van het deeg. Wij raden u aan om het niet in te vriezen en ook niet te garen in de microgolfoven.
Verpakkingsmateriaal
Plastic - Doorgaans gerecycled
Houdbaarheid
Te bewaren tussen 0°C en +6°C. Gebruik het deeg na opening en consumeer na het bakken.
Bewaring
Gekoeld
Verpakking
Warm gelast
Leveranciersadres
Geproduceerd in Frankrijk door EMB 39462B (D) of EMB 67205 (H) voor Interdis TSA 91431 91343 Massy CEDEX France