Lamsvlees en couscoussalade

Lamsvlees en couscoussalade
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 10 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Teentjes knoflook
2
Olijfolie
3 el
Lamskoteletten filet
Parelcouscous
Rucola
Zout
Peper
Rozemarijn

Lamsvlees en couscoussalade

Bereiding

1

Snipper 2 tenen knoflook en meng door 3 el olijfolie. Laat het lamsvlees hierin marineren.

2

Laat het vlees uitlekken en rooster het naar wens op de barbecue.

3

Schep de parelcouscous op de borden. Schik er rucola bij en breng op smaak met zout, peper en olijfolie. Snij het lamsvlees in plakjes, schik ze op de borden en werk af rozemarijn.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
154kcal
Vetten
7,5g
Vezels
0,5g
Eiwitten
13g