Lauwe pastasalade met paprika, maïs en hamblokjes

Lauwe pastasalade met paprika, maïs en hamblokjes
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
penne
200 g
rode paprika
1 st
courgetteblokjes
125 g
kerstomaatje
100 g
hamblokjes
150 g
maïs
70 g
gedroogde tomaatjes
75 g
pijnboompitten
25 g
olijfolie
peper
zout

Lauwe pastasalade met paprika, maïs en hamblokjes

Bereiding

1

Kook de penne beetgaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Verwijder de zaadlijsten van de rode paprika en snij in blokjes. Stoof de paprikablokjes en de courgetteblokjes 5 min. aan in wat olijfolie. Snij de kerstomaatjes in twee.

2

Giet de pasta af en meng er de paprikablokjes, courgetteblokjes, hamblokjes, tomaatjes en maïs onder.

3

Meng de zongedroogde tomaatjes met hun olie en de geroosterde pijnboompitten onder de pastasalade. Kruid met peper en zout.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
664kj
Vetten
0,9
Zout
0,6
Eiwitten
7,3