Meer details
Een uitstekend recept dat u zal verleidenOm u aangenaam te verrassen met verschillende texturen, stelt Justin Bridou u zijn Bâton de Berger met Hazelnoten voor. Justin Bridou heeft al zijn kennis aangewend om de combinatie van de hazelnoten en het originele recept van de beroemde en smakelijke Bâton de Berger te laten slagen. Een perfect huwelijk van zachte en krokante texturen.
Land van herkomst
Frankrijk
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Justin Bridou Le Baton de Berger Noisette 250 gVarkensvlees
gehele hazelnoten (11%)
zout
lactose
dextrose
specerijen en kruiden
suiker
conserveermiddelen : kaliumnitraat en natriumnitriet
fermenten
100 g product bereid uit 145 g vlees.
Voedingswaardetabel
Per 100 g | |
---|---|
Energie. | 2016 kJ |
Energie.2 | 487 kcal |
Vetten. | 42 g |
waarvan verzadigde vetzuren. | 17 g |
Koolhydraten. | 3.2 g |
waarvan suikers. | 2.3 g |
Eiwitten. | 24 g |
Zout. | 3.9 g |
Per 100 g | |
---|---|
Energie. | 2016 kJ |
Energie.2 | 487 kcal |
Vetten. | 42 g |
waarvan verzadigde vetzuren. | 17 g |
Koolhydraten. | 3.2 g |
waarvan suikers. | 2.3 g |
Eiwitten. | 24 g |
Zout. | 3.9 g |
Bevat
Hazelnoten, lactose, noten
Kan het volgende bevatten
Melk, noten
Andere
Kan mogelijk sporen van andere noten en melkeiwit bevatten.Type product
Droge Worsten
Bereiding en gebruik
Verwijder het witte velletje voor consumptie.
Houdbaarheid
Tenminste houdbaar tot - lotnummer: Aanbevolen bewaartemperatuur: tussen 14°C en 18°C.
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Zak
Leveranciersadres
Aoste SNC Hameau de Saint Didier RD 592 - 38490 Aoste.