Lenterolletjes met gerookte eendenborstfilet en hoisinsaus

Lenterolletjes met gerookte eendenborstfilet en hoisinsaus
Voorbereiding 20 min.
Kook 5 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Chilipepertje
0.5
Gemengde wokgroenten
200 g
Plantaardige olie
1 el
Sojasaus
1 el
Rijstvellen
4
Sneetjes gerookte eendenborstfilet
8
Sesamzaadjes
1 c.à.c
Koriander
25 g
Hoisinsaus
2 el

Lenterolletjes met gerookte eendenborstfilet en hoisinsaus

Bereiding

1

Haal de zaadjes uit het pepertje en hak het vruchtvlees fijn. Verhit de olie in de wok en roerbak de wokgroenten kort, met de sojasaus en het pepertje.

2

Laat de rijstvellen kort weken in lauw water en leg ze op een vochtige keukenhanddoek. Beleg elk vel met een beetje van de gewokte groenten en leg daarop 2 sneetjes eendenborstfilet. Plooi de zijranden naar binnen en rol op. Maak zo in totaal 8 lenterolletjes.

3

Leg de lenterolletjes op een bord en bestrooi ze met de sesamzaadjes en de koriander. Serveer met de hoisinsaus.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
144kcal
Vetten
6,9g
Vezels
1,8g
Eiwitten
5,1g