Lenterolletjes met sla en pindasaus
Lenterolletjes met sla en pindasaus
Bereiding
1
Maak de wortel, de komkommer, de paprika en de sla schoon en snij ze allemaal in heel dunne reepjes.
2
Vul een platte ronde schaal of bord met lauw water. Leg een bevochtigde schone handdoek op het werkvlak. Leg een rijstvel in het lauwe water en laat het even weken. Leg het vervolgens op de handdoek. Beleg het met de groenten, de garnalen en de koriander. Plooi de zijranden naar binnen en rol het rijstvel op. Herhaal met de rest van de rijstvellen en de groenten.
3
Maak de saus. Verwijder de zaadjes uit het pepertje en hak het fijn. Pers de limoen uit. Meng de pindakaas met het limoensap, het gehakte pepertje en de sojasaus en roer tot een homogene saus. Bestrooi de saus met de sesamzaadjes en serveer bij de lenterolletjes.