Linguine met mosterdsaus, champignons en worst

Voorbereiding
10 min.
Kooktijd
20 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Linguine met mosterdsaus, champignons en worst
Bereiding
1
Bak de worstjes bruin in olijfolie en snij ze in stukjes. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water.
2
Pel en snipper de ui, pel en pers de knoflook. Fruit ze samen glazig in wat olijfolie. Snij de champignons in dunne schijfjes, leg ze bij de ui en laat 3 min meebakken. Voeg dan de worstjes, de mosterd, de melk en de mascarpone toe en meng goed. Laat 2 min sudderen op een laag vuur.
3
Meng de saus met de pasta, breng eventueel op smaak met peper en zout en serveer gedecoreerd met basilicum.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
166kcal
Vetten
8,7g
Vezels
1,2g
Eiwitten
6g