Lolly's van foie gras, speculaas en peer

Lolly's van foie gras, speculaas en peer
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 5 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Peer(en)
1
Boter
10 g
Suiker
0.5 el
Speculaasjes
2
Foie gras
100 g

Lolly's van foie gras, speculaas en peer

Bereiding

1

Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in dikke, vierkante plakjes. Laat de boter met de suiker smelten in een stoofpan en bak de plakjes peer 5 min op een zacht vuur. Laat afkoelen.

2

Mix de speculaasjes fijn. Snij de foie gras in plakken die even dik en groot zij n als de peer. Leg een plakje peer tussen twee plakjes foie gras.

3

Bestrooi één kant van de torentjes van boven tot onder met speculaas. Prik ze op een stokje en zet ze tot gebruik in de koelkast.