Maaltijdsalade met noten, rozijnen, appel, quinoa en spinazie


Voorbereiding
15 min.
Kooktijd
15 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Maaltijdsalade met noten, rozijnen, appel, quinoa en spinazie
Bereiding
1
Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
2
Maak de vinaigrette. Pers de citroen uit (je hebt 50 ml nodig). Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en laat er de rozijnen en de cranberry’s in weken.
3
Snij met de mandoline de appel in dunne schijven. Schaaf de rode kool fijn en hak de noten grof. Meng alle ingrediënten voor de salade en nappeer met de vinaigrette. Verbrokkel er de geitenkaas over en serveer.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
213kcal
Vetten
15g
(waarvan verzadigde vetten)
2,6g
Suiker
8,7g
Vezels
2,6g
Zout
0,21g
Eiwitten
4,3g