Offrandes Gourmandes
Mandje Gros Coeur
Offrandes Gourmandes
Niet beschikbaar in de winkel
Per stuk

Land van herkomst

Frankrijk

Ingrediënten

Knapperige papillots
Melkchocolade (suiker, cacaoboter, vollemelkpeoder, cacaomassa, lactose (melk), weipoeder (melk), emulgator : sojalecithine)
vollemelkpoeder
pure chocolade (cacaomassa, suiker, boterconcentraat (melk), cacaoboter, emulgator : sojalecithine)
ontbijtgranen 5% (tarwemeel, suiker, tarwemout, tarwezetmeel, rijsmiddel : E500ii, zout, cacaoboter, natuurlijke vanillearoma)
boterconcentraat (melk)
suiker
plantaardige vetten (palm)
cacaomassa
zonnebloemolie
emulgator : sojalecithine
Krokante tuiles met melkchocolade
Melkchocolade (suiker, cacaoboter, vollemelkpoeder, cacaomassa, emulgator : sojalecithine, vanillearoma)
knapperige rijst 11% (rijstmeel, suiker, moutextract (gerst), zout, stabilisator E170i, koolzaadolie, emulgator : sojalecithine)
min 35% cacao (in de melkchocolade)
Chocoladetruffels met stukjes macaron
Plantaardige vetten (kopra, palmpit)
suiker
magerecacaopoeder
weipoeder
stukjes macaron 5% (suiker, tarwezetmeel, tarwemeel, amandelmeel, eiwit, natuurlijke aroma's, rijsmiddel : natriumcarbonaat)
cacaopoeder
emulgator : sojalecithinen
Pure chocopasta
Suiker
palmolie
water
magere cacao 7%
mageremelkpeoder
gemodificeerd maïszetmeel
purechocolade 1% (suiker, cacaomassa 44.5%, cacaoboter 1%, emulgator : sojalecithine, vanilline)
zout
natuurlijk aroma
Boerenpaté met eekhoorntjesbrood LR
Varkenskeel* 60%
varkenslever* 30%
eekhoorntjesbrood 5% (boletus edulis en aereus)
verse eieren
zout
peper
*oorsprong Frankrijk.
Fijnproeverspaté van everzwijn met laurier
Varkensvless en vet (oorsprong Frankrijk)
varkenslever
everzwijnnenvlees 20% (oorsprong EU)
water
zout
mageremelkpoeder
ui
specerijen
zetmeel
tomatenconcentraat
geleermiddel : agar-agar
laurier 0.2%
peper
Foie gras-saus
Water
15% eendenlever (oorsprong: EU)
slagroom
porto
gemodificeerd maïszetmeel
brandy
verdikkingsmiddelen: cellulose en xanthaangom
koolzaadolie
grof zeezout
magere poedermelk
uienpoeder
suiker
Kerstkonfijt
Rode paprika 48%
suiker
ui
honing
azijn
gember
zout
gemodificeerd citroensap
chilipeper 0.38%
geleermiddel : pectinen
verdikkingsmiddel: xanthaangom
Kerstconfituur
Suiker 55%
mango 20%
ananas 20%
veenbes 2%
gember
verdikkingsmiddel : pectinen

Voedingswaardetabel

Boerenpaté met eekhoorntjesbrood LR

per 100g :
Kj 1352
Kcal 327
vetten 29
waarvan verzadigde vetzuren 10
koolhydraten 1
waarvan suikers 0.2
protéïne 16
zout 1.3

Chocoladetruffels met stukjes macaron

per 100g :
Kj 2453
Kcal 591
vetten 44
waarvan verzadigde vetzuren 37
koolhydraten 43
waarvan suikers 39
protéïne 4.2
zout 0.12

Fijnproeverspaté van everzwijn met laurier

per 100g :
Kj 927
Kcal 223
vetten 17
waarvan verzadigde vetzuren 5.4
koolhydraten 2.6
waarvan suikers 1
protéïne 15
zout 1.6

Foie gras-saus

per 100g :
Kj 581
Kcal 139
vetten 11.5
waarvan verzadigde vetzuren 5.5
koolhydraten 4.4
waarvan suikers 1.9
protéïne 1.7
zout 1.2

Kerstconfituur

per 100g :
Kj 1039
Kcal 249
vetten 0.1
waarvan verzadigde vetzuren 0
koolhydraten 61.4
waarvan suikers 60.6
protéïne 0.2
zout 0

Kerstkonfijt

per 100g :
Kj 439
Kcal 105
vetten traces
waarvan verzadigde vetzuren traces
koolhydraten 24.4
waarvan suikers 23.2
protéïne 0.7
zout 1.5

Knapperige papillots

per 100g :
Kj 2323
Kcal 557
vetten 35
waarvan verzadigde vetzuren 19
koolhydraten 51
waarvan suikers 47
protéïne 7.4
zout 0.31

Krokante tuiles met melkchocolade

per 100g :
Kj 2230
Kcal 533
vetten 31
waarvan verzadigde vetzuren 20
koolhydraten 55
waarvan suikers 45
protéïne 6.9
zout 0.28

Pure chocopasta

per 100g :
Kj 1836
Kcal 439
vetten 26.5
waarvan verzadigde vetzuren 12.7
koolhydraten 45.3
waarvan suikers 41.2
protéïne 3.4
zout 0.57

Boerenpaté met eekhoorntjesbrood LR

per 100g :
Kj 1352
Kcal 327
vetten 29
waarvan verzadigde vetzuren 10
koolhydraten 1
waarvan suikers 0.2
protéïne 16
zout 1.3

Chocoladetruffels met stukjes macaron

per 100g :
Kj 2453
Kcal 591
vetten 44
waarvan verzadigde vetzuren 37
koolhydraten 43
waarvan suikers 39
protéïne 4.2
zout 0.12

Fijnproeverspaté van everzwijn met laurier

per 100g :
Kj 927
Kcal 223
vetten 17
waarvan verzadigde vetzuren 5.4
koolhydraten 2.6
waarvan suikers 1
protéïne 15
zout 1.6

Foie gras-saus

per 100g :
Kj 581
Kcal 139
vetten 11.5
waarvan verzadigde vetzuren 5.5
koolhydraten 4.4
waarvan suikers 1.9
protéïne 1.7
zout 1.2

Kerstconfituur

per 100g :
Kj 1039
Kcal 249
vetten 0.1
waarvan verzadigde vetzuren 0
koolhydraten 61.4
waarvan suikers 60.6
protéïne 0.2
zout 0

Kerstkonfijt

per 100g :
Kj 439
Kcal 105
vetten traces
waarvan verzadigde vetzuren traces
koolhydraten 24.4
waarvan suikers 23.2
protéïne 0.7
zout 1.5

Knapperige papillots

per 100g :
Kj 2323
Kcal 557
vetten 35
waarvan verzadigde vetzuren 19
koolhydraten 51
waarvan suikers 47
protéïne 7.4
zout 0.31

Krokante tuiles met melkchocolade

per 100g :
Kj 2230
Kcal 533
vetten 31
waarvan verzadigde vetzuren 20
koolhydraten 55
waarvan suikers 45
protéïne 6.9
zout 0.28

Pure chocopasta

per 100g :
Kj 1836
Kcal 439
vetten 26.5
waarvan verzadigde vetzuren 12.7
koolhydraten 45.3
waarvan suikers 41.2
protéïne 3.4
zout 0.57

Bevat

Amandelen, eieren, gerst, melk, soja, tarwe

Kan het volgende bevatten

Cashewnoten, hazelnoten, mosterd, noten, pecannoten, pinda's, pistachenoten, schaaldieren, vis, walnoten, weekdieren

Verpakkingsmateriaal

Recyclebaar

Bewaring

Omgevingstemperatuur

Verpakking

Doos

Leveranciersadres

SAS PANIERS TERDIS Z. Neptune 2, 655 Rue Henri Claudel 50000 SAINT LO