Mangochutney met rode ui en pepertjes

Mangochutney met rode ui en pepertjes
Voorbereiding 15 min.
Kooktijd 30 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Mango
0.5
Scherpe peper
0.5
Rode ui
0.5
Gember
0.5 cm
Witte wijnazijn
1.5 el
Water
1 el
Rietsuiker
2 el
Zout

Mangochutney met rode ui en pepertjes

Bereiding

Intro

Ter voorbereiding, schil de mango en snij in kleine blokjes. Ontpit en snipper het pepertje. Pel en snipper de ui. Schil en rasp de gember.

1

Doe alle ingrediënten in een kookpan en breng aan de kook.

2

Zet het vuur laag en laat ongeveer 30 min sudderen, tot een stroperige chutney ontstaat.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
106kcal
Vetten
0g
Vezels
1,3g
Eiwitten
1,2g