LEGO
Marvel 10789 Spider-Man's auto en Doc Ock Bouwset 4+
LEGO
9,99 €
9,99 €/stuk
Per stuk

Meer details

Laat kinderen kennismaken met hun favoriete superheld met deze LEGO Marvel Spider-Man's auto en Doc Ock (10789) set. Deze speelset is leuk Spidey speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar en bevat bekende personages, een supercoole auto en geweldige accessoires, waaronder een Spider-Man Webschieter.

Kinderen beleven webslingerende actie met Spidey en Doc Ock met deze LEGO set, met een diamantroof als middelpunt van eindeloze fantasierijke avonturen. De spannende set bevat 2 Spider-Man minifiguren – Spidey en Doc Ock – plus Spidey's auto met 2 glow-in-the-dark webelementen. Het speciale startsteenchassis van de auto moedigt kinderen aan om Spidey's auto zelf te bouwen. De Spidey and his amazing friends set bevat simpele instructies in de vorm van een kleurrijk stripverhaal en de LEGO Builder app biedt extra digitaal plezier door middel van intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model kunnen visualiseren terwijl ze het bouwen.

Met 4+ sets kunnen ouders samen met hun kinderen bouwen, of ze nu doorgewinterde LEGO fans zijn of voor het eerst kennismaken met LEGO stenen. Het Spider-Man constructie speelgoed is een geweldig cadeau voor een verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid.

Afmetingen: de auto is ca. 4 cm hoog, 8 cm lang en 4 cm breed.
Bevat 48 onderdelen.

Land van herkomst

Hongarije

Type product

Bouwpakket

Kleur product

Kleurrijk

Materiaal

Kunststof

Submerk

Marvel Super Heroes