Mascarpone met romige kokos, aardbeien en crumble

Voorbereiding
10 min.
Kooktijd
0 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Mascarpone met romige kokos, aardbeien en crumble
Bereiding
1
Snijd de aardbeien in partjes en hak de munt fijn. Meng de aardbeien en de munt met 1 el bloemsuiker. Laat marineren.
2
Klop de mascarpone met de kokosmelk, 1 el bloemsuiker en een snuifje zout op tot een romig geheel.
3
Verdeel het romige mengsel over 4 glaasjes, garneer met aardbeien en werk af met verkruimelde speculoos en wat muntblaadjes.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
159 kcal
Vetten
12,5 g
(waarvan verzadigde vetten)
9,4 g
Koolhydraat
8,1 g
Suiker
6,7 g
Vezels
0,9 g
Zout
0,2875 g
Eiwitten
2,0 g