Mascarpone met romige kokos, aardbeien en crumble

Mascarpone met romige kokos, aardbeien en crumble
Voorbereiding 10 min.
Kook 0 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Aardbeien
250 g
Enkele takjes munt + extra
Bloemsuiker
1 el
Mascarpone
100 g
Kokosmelk
50 ml
Speculooskoekjes
2
Zout

Mascarpone met romige kokos, aardbeien en crumble

Bereiding

1

Snijd de aardbeien in partjes en hak de munt fijn. Meng de aardbeien en de munt met 1 el bloemsuiker. Laat marineren.

2

Klop de mascarpone met de kokosmelk, 1 el bloemsuiker en een snuifje zout op tot een romig geheel.

3

Verdeel het romige mengsel over 4 glaasjes, garneer met aardbeien en werk af met verkruimelde speculoos en wat muntblaadjes.

Informations nutritionnelles

per 100 g
Energie
159 kcal
Vetten
12,5 g
(waarvan verzadigde vetten)
9,4 g
Koolhydraat
8,1 g
Suiker
6,7 g
Vezels
0,9 g
Zout
0,2875 g
Eiwitten
2,0 g