Mexicaans slaatje met gegrilde maïs en salsa verde (Bio)

Mexicaans slaatje met gegrilde maïs en salsa verde (Bio)
Voorbereiding 15 min.
Kooktijd 0 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Kolven suikermaïs
2
Rode bonen
240 g
Avocado
0.5
Tomaat
1
Groene paprika
0.5
Ui
0.5
Limoen
1
Olijfolie
Een handvol takjes koriander
Zout
Peper

Mexicaans slaatje met gegrilde maïs en salsa verde (Bio)

Bereiding

1

Laat de maïs, besprenkeld met een druppeltje olijfolie, in een pan grillen. Verzamel de maïskorrels in een kom. Spoel af en voeg de rode bonen en de in plakjes gesneden avocado toe. Snijd de tomaten en paprika’s in blokjes.

2

Bereid de salsa verde: meng de in ringen gesneden uien, de gehakte koriander, de geraspte citroenschil en het limoensap, voeg daarna daaraan olijfolie toe. Breng op smaak met zout en peper

3

Garneer het op smaak gebrachte slaatje met de salsa verde.