Millefeuille met kokos en mascarpone

Millefeuille met kokos en mascarpone
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 0 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Mascarpone
80 g
Kokosmelk
1 el
Fijne kristalsuiker
0.5 el
Fijne Galetten
4
Bakjes (elk 125g) verse frambozen
1

Millefeuille met kokos en mascarpone

Bereiding

1

Klop de mascarpone met de kokosmelk en de suiker op tot een glad, homogeen mengsel.

2

Schep het mascarponemengsel in een spuitzak en spuit er een dikke laag van op een galette. Schik daar frambozen op.

3

Leg een tweede galette op de frambozen en spuit daar weer een laag mascarponeroom over. Eindig met een derde galette. Maak op dezelfde manier nog 3 millefeuilles met de rest van de galetten, mascarpone en frambozen.

Voedingsinformatie

per 100 g
Vetten
23g
Suiker
17g
Vezels
3,3g
Eiwitten
4g