Mocktailkomkommer-tonic

Ingrediënten voor:

personen
MAX
citron vert
1
fraises
10
tequila
100 ml
ijsblokjes
jus de pamplemousse
100 ml
prosecco ou cava
100 ml
pamplemousse
0.5
Sel

Mocktailkomkommer-tonic

Bereiding

1

Schil 8 reepjes van de komkommer met een mandoline en snijd de overschot in stukken. Schil de gember en snijd hem grof.

2

Pers de limoenen. Mix de stukjes komkommer en gember met het water, limoensap, de muntblaadjes, honing en een snuifje zout.

3

Zeef het sap en giet in een karaf. Voeg de tonic en ijsblokjes toe en meng goed. Prik de komkommerreepjes op een stokje. Giet de mocktail in 4 glazen en werk af met een takje munt en een komkommerbrochette.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
24 kcal
Vetten
0,3 g
(waarvan verzadigde vetten)
0,1 g
Koolhydraat
4,7 g
Suiker
2,7 g
Vezels
1,2 g
Zout
0 g
Eiwitten
0,5 g