Mocktailkomkommer-tonic
Voorbereiding
10 min.
Kooktijd
0 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Mocktailkomkommer-tonic
Bereiding
1
Schil 8 reepjes van de komkommer met een mandoline en snijd de overschot in stukken. Schil de gember en snijd hem grof.
2
Pers de limoenen. Mix de stukjes komkommer en gember met het water, limoensap, de muntblaadjes, honing en een snuifje zout.
3
Zeef het sap en giet in een karaf. Voeg de tonic en ijsblokjes toe en meng goed. Prik de komkommerreepjes op een stokje. Giet de mocktail in 4 glazen en werk af met een takje munt en een komkommerbrochette.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
24 kcal
Vetten
0,3 g
(waarvan verzadigde vetten)
0,1 g
Koolhydraat
4,7 g
Suiker
2,7 g
Vezels
1,2 g
Zout
0 g
Eiwitten
0,5 g