null

Verberg de subcategorieën

Eerbetoon aan de mama’s 

Moederdag, dat is een belangrijke feestdag. Waarom? Omdat zij ons het leven heeft gegeven (dat is eigenlijk al reden genoeg!) Omdat zij altijd al zo veel voor heeft gedaan. Omdat ze ons elke dag bedelft onder haar onvoorwaardelijke liefde. Omdat we maar één mama hebben. Verwen je mama op 12 mei, ze heeft het meer dan verdiend. Daarom helpt en inspireert Carrefour je! Ontdek onze cadeau-ideeën om hem veel liefde te geven en bedank < 3

ZEG HET MET BLOEMEN 

Een vaste waarde waarmee je altijd scoort: bloemen brengen kleur en een goed gevoel in huis. Een idee dat zijn effect niet mist: maak je eigen boeket door zelf bloemen te plukken op een plukweide of tijdens een wandeling in de natuur. Met een tekening of een lief woordje erbij maak je het compleet. Of waarom je bloemstuk niet zelf maken met crêpepapier? Leuk om de kinderen erbij te betrekken! 

EEN VOORSTELLING IN DE LIVING 

“We gaan een show voor je maken!” Ah, de befaamde show van de kinderen! Het zorgt voor veel gelach en emoties, maar vooral voor een fijne tijd met het gezin. Een goed idee: betrek de kinderen (die zichzelf kunnen verkleden) in een mini-toneeltje met mama als de superheldin. Het thema zal hen moeten inspireren! En als er beginnende muzikanten zijn, kan de show meteen een concert worden met geïmproviseerde muziekinstrumenten. Sfeer verzekerd!

EEN BOKAAL MET LIEVE WOORDJES 

Het idee is om beroep te doen op je creativiteit en een doos te vullen met positieve, boodschappen: mopjes, lieve woordjes, inspirerende quotes, leuke herinneringen, liedjesteksten waar ze van houdt… Eender wat eigenlijk, als het haar maar doet lachen, haar emotioneert of een opkikkertje bezorgt op een trieste dag. Ze kan er het hele jaar door 1 berichtje per dag uitpikken, of alles in één keer lezen. Het perfecte feelgood-cadeau! 

EEN GEPERSONALISEERDE GESCHENKMAND VOL LEKKERS 

Waarom niet gewoon van het boodschappen doen profiteren om een assortiment van al haar favoriete producten uit te kiezen? Chocolade, koekjes, een cocktail, zakjes thee… Of nog beter: maak zelf de wafels of de koekjes klaar die ze zo lekker vindt! Of maak indruk met zelfgemaakte limonade, in een fles waarvan je het etiket nog eens mooi versiert. Pak alles netjes in en leg het in een mooie mand. Succes gegarandeerd!