My Risotto Perfetto met Eekhoorntjesbrood 210 g
Meer details
Met My Risotto Perfetto kan iedereen in slechts 12 minuten van de ultieme risotto-ervaring genieten met Riso Gallo, de Italiaanse risotto-kunstenaar. Voor onze exclusieve methode wordt gebruik gemaakt van grote Italiaanse risotto-rijstkorrels, die op natuurlijke wijze heerlijke smaken absorberen. Er worden geen additieven gebruikt-alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van topkwaliteit. Kies voor een authentiek gerecht uit Saffraan, Paddenstoelen, Kaas of Asperges en voeg als je wilt een vleugje van je eigen creativiteit toe! My Risotto Perfetto: de authentieke Italiaanse risotto-ervaring, op jouw manier, de gemakkelijkste manier!Land van herkomst
Italië
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Gallo My Risotto Perfetto met Eekhoorntjesbrood 210 gParboiled rijst 87%
eekhoorntjesbrood (Boletus Edulis en aanverwanten) 2.5%
ui
gesmolten kaas (met stabilisator: E339)
aardappelmeel
maltodextrine
melkproteïnen
suiker
rijstzetmeel
gistextract
zout
aroma's (bevat melk)
peterselie 0.14%
knoflook
Bereiding en gebruik
1. Giet 2 glazen water voor 1 glas rijst in de pan. (210 g van Risotto = 550 ml water). 2. Aan de kook brengen en circa 12 min. op een middelhoge vlam laten koken, geregeld roeren tot het water compleet is opgenomen. 3. Proeven, een beetje boter of olijfolie en Parmezaanse kaas toevoegen. Warm servere. Tips om uw risotto na de bereiding een persoonlijk tintje te geven: Ontvette worst • In de pan gebakken bacon • Gehakte kruiden (peterselie, majoraan...) • Fijne reepjes artisjok • Garnalen met Spaanse pepertjes • Reepjes omelet met kruiden
Houdbaarheid
Koel en droog bewaren.
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Doos
Leveranciersadres
Geproduceerd door: Riso Gallo S.p.A. V.le Riccardo Preve, 4 27038 Robbio (PV) Italy