Land van herkomst
Italië
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Rigoni di Asiago Nocciolata Cacao- en Hazelnootpasta Bio 250 gRuwe suiker*
hazelnootpasta* 18.5%
zonnebloemolie*
magere melkpoeder*
magere cacaopoeder* 6.5%
cacaoboter*
emulgator: sojalecithine*
vanille-extract*
*Biologisch.
Voedingswaardetabel
100 g | |
---|---|
Energie | 2270 kJ / 544 kcal |
Vetten | 32 g |
Waarvan Verzadigde Vetzuren | 5.7 g |
Koolhydraten | 54 g |
Waarvan Suikers | 51 g |
Vezels | 3.6 g |
Eiwitten | 8.1 g |
Zout | 0.12 g |
100 g | |
---|---|
Energie | 2270 kJ / 544 kcal |
Vetten | 32 g |
Waarvan Verzadigde Vetzuren | 5.7 g |
Koolhydraten | 54 g |
Waarvan Suikers | 51 g |
Vezels | 3.6 g |
Eiwitten | 8.1 g |
Zout | 0.12 g |
Bevat
Hazelnoten, melk, soja
Kan het volgende bevatten
Amandelen, noten, pistachenoten, walnoten
Andere
Kan andere noten bevatten (amandelen, walnoten, pistachenoten).Lifestyle
Biologisch, kosher
Verpakkingsmateriaal
Recyclebaar
Houdbaarheid
Voorkeur bewaren bij een temperatuur tussen 18° C en 24° C wordt aanbevolen. Ten minste houdbaar tot:
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Pot
Leveranciersadres
Rigoni di Asiago S.r.l. via Oberdan, 28 36012 Asiago (VI) Italië.