Durex
Nude No Latex 10 Condooms
Durex
13,99 €
13,99 €/stuk
Per stuk

Meer details

Durex Nude condooms zijn een nieuwe generatie condooms gemaakt van een latexvrij naakt materiaal geschikt voor mensen met een latexallergie.
Dankzij hun latexvrije materiaal laten Durex condooms je natuurlijke sensaties ervaren - een huid-op-huid effect met je partner.
- Dermatologisch en elektronisch getest
- Transparante en gesmeerde condooms
- Dunne latexvrije condooms
- Gemiddelde diameter: 56 mm

Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing in het doosje, vooral als u een condoom gebruikt voor anale of orale seks. Een condoom wordt maar één keer gebruikt, hergebruik verhoogt het risico op breuk of infectie. Geen enkele anticonceptiemethode kan een 100% effectieve bescherming tegen zwangerschap, HIV (AIDS) of andere seksueel overdraagbare infecties garanderen. Al onze latex condooms voldoen aan de internationale ISO 4074 norm voor condooms van natuurlijk rubberlatex voor mannen. Dermatologisch getest. Het gebruik van Durex Play glijgel met een condoom kan seks aangenamer maken. Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing van het glijmiddel om na te gaan of het compatibel is met condooms.

voorbehoedsmiddelen voor geslachtsgemeenschap. Condooms voor mannen (ook bekend als condooms, condoom, ...) worden gebruikt ter bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's) en hiv-besmetting.

Land van herkomst

Thailand

Verpakkingsmateriaal

Recyclebaar

Verpakking

Doos

Leveranciersadres

Reckitt Benckiser Healthcare (UK) Ltd., Dansom Lane, Hull, HU8 7DS, UK.