One pan ravioli met tomatensaus, mozzarella en basilicum

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Bio ui
1/2
Teentje bio knoflook
1
Bio geconcentreerde tomatenpuree
350 g
Bio room
100 ml
Bio ravioli met spinazie en ricotta
250 g
Bol bio mozzarella
1/2
Handvol bio basilicum
1/2
Bio olijfolie
Peper
Zout

One pan ravioli met tomatensaus, mozzarella en basilicum

Bereiding

1

Snij de ui in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Verhit wat olijfolie in een grote pan op een matig vuur. Fruit de ui 2 min en voeg daarna de knoflook toe. Laat nog 1 min bakken.

2

Doe de room samen met de geconcentreerde tomatenpuree in de pan. Doe er nog 100 ml water bij en breng op smaak met peper en zout. Leg de ravioli erin, roer voorzichtig en laat 5 tot 7 min sudderen, tot de ravioli gaar is en de saus is ingedikt.

3

Trek de mozzarella in stukken en verdeel over de ravioli. Dek af en laat 2 tot 3 min staan tot de kaas gesmolten is. Werk af met verse basilicum en serveer.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
173 kcal
Vetten
9,4 g
(waarvan verzadigde vetten)
4,9 g
Koolhydraat
15 g
Suiker
4,5 g
Vezels
1,9 g
Zout
0,71 g
Eiwitten
5,7 g