Jij bent onze topprioriteit. | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Jij bent onze topprioriteit.

Ons doel is duidelijk: we willen de drijvende kracht achter de voedseltransitie in België worden. Meer dan 10.000 medewerkers zetten zich dagelijks in om je kwaliteitsvolle voeding- en niet-voedingsproducten aan te bieden. Mijn prioriteit is om je via Act for food, unieke winkelervaringen en onze online diensten het beste aan te bieden. Om je nog beter van dienst te kunnen zijn, wil ik graag je mening weten. Heb je een suggestie? Stuur me die dan gerust per e-mail op: geoffroy_gersdorff@carrefour.com

Jou tot dienst zijn, daarvoor engageer ik me als CEO. Tot snel!

Jij bent onze topprioriteit.

Geoffroy Gersdorff

Geoffroy Gersdorff
CEO van Carrefour Belgïe

Onze winkels

In de hypermarkten Carrefour vind je zo goed als alles. Je vindt er de grootste keuze in food- en non-foodproducten voor de beste prijs. Je dagelijkse boodschappen doe je altijd aan lage prijzen.

Bij Carrefour market vind je op enkele passen van huis al je dagdagelijkse boodschappen. Elke winkel biedt je een lokaal aanbod aangepast aan de regionale wensen van klanten.

Carrefour express heeft op elk moment een gevarieerd aanbod voor je, aangepast aan de lokale klanten. Bovendien zijn we open van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, ook op feestdagen.

Online diensten

Comfort. Daar draait het voor ons om. We willen het je zo comfortabel mogelijk maken. Daarom hebben we verschillende online boodschappendiensten in het leven geroepen.

Presentatie van Carrefour Belgium

Onze gegevens en hoofdzetel

Onze gegevens en hoofdzetel
Carrefour Belgium N.V.
Da Vincilaan 3, bus 3
1930 Zaventem
Ondernemingsnummer: 0448.826.918
BTW BE 0448.826.918

Contacteer ons!
Klantendienst: 0800 9 10 11
Contactformulier