Oosterse noedels met pikante pindasaus en champignons

Voorbereiding
10 min.
Kooktijd
15 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Oosterse noedels met pikante pindasaus en champignons
Bereiding
1
Meng alle ingrediënten voor de saus tot een homogeen mengsel. Kook de noedels in gezouten water volgens de aanwijzingen op de ver- pakking. Voeg in de laatste minuut de spinazie toe. Giet daarna alles af en laat uitlekken.
2
Snij de champignons in dunne schijfjes. Snipper de lente-uitjes fijn. Verhit wat sesamolie in een braadpan en bak de champignons op een hoog vuur goudbruin. Kruid ze met zout en peper.
3
Meng de champignons met de noedels, de spinazie en de saus, en werk af met de lente-ui.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
126kcal
Vetten
4,6g
Vezels
1,5g
Eiwitten
4,4g