Oosterse noedelsalade

Oosterse noedelsalade
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Oosterse noedels
140 g
Quorn, in gekruide plakjes
140 g
Olijfolie
1 el
Edamame Sushi Daily
200 g
Komkommer
0.5
Zwarte sesamzaadjes
0.5 c.à.c

Voor de saus

Satésaus
1 el
Rijstazijn
1 el
Sojasaus
2 el
Honing
1 el

Oosterse noedelsalade

Bereiding

1

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze afkoelen. Bak de plakjes quorn in de pan met 1 el olijfolie en laat ze ook afkoelen.

2

Leg de noedels in de bento box en leg er een rijtje edamameboontjes bij. Snij de komkommer in dikke plakjes en schik ze ook in de box. Eindig met weer een rijtje quorn.

3

Maak nu de saus: meng alle ingrediënten in een kommetje. Giet de saus over de noedels en bestrooi ze met sesamzaadjes.

Voedingsinformatie

per 100 g
Vetten
18g
Suiker
22g
Vezels
6,6g
Eiwitten
32g