Oosterse noedelsoep met tofu en groentjes
Oosterse noedelsoep met tofu en groentjes
Bereiding
1
Kook de noedels in een ruime pot met water volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken en verdeel over 2 of 4 kommen.
2
Verwarm het water met de groentebouillonblokjes. Voeg de sojasaus, de sesamolie en de geraspte gember toe en breng aan de kook. Hak de lente-uitjes fijn, snij de wortels in dunne staafjes en de paksoi in reepjes. Voeg de lente-uitjes, wortel, oesterzwammen en paksoi toe en laat 3 min. koken. De laatste min. voeg je de sojascheuten en tofu, gesneden in blokjes, toe.
3
Giet de bouillon met de groenten over de noedels. Bestrooi met sesamzaadjes.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
64kcal
Vetten
0,4g
Zout
0,62g
Eiwitten
2,9g