Blanc de Boeuf
Ossewit 4 x 550 g
Blanc de Boeuf
11,65 €
5,30 €/kg
Per stuk

Meer details

Productkwaliteitsfiche
Ossewit is een frituurproduct verkregen op basis van dierlijke vetten die met de grootste zorg geselecteerd worden.

Land van herkomst

België

Ingrediënten

Ossewit 4 x 550 g
Dierlijk vet (100% rundvet)
antischuimmiddel: dimethylpolysiloxaan
antioxidant: tocoferolrijk extract
natuurlijk aroma.
Totaal vetgehalte: 100%

Voedingswaardetabel

per 100g
Energie 3700 kJ / 900 kcal
Vetten: 100 g
waarvan verzadigde vetzuren 49 g
Koolhydraten: 0 g
waarvan suikers 0 g
Vezels 0 g
Eiwitten 0 g
Zout 0 g
*1 portie: 20g
Deze verpakking bevat ongeveer 110 porties. -
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal).
per portie*
Energie 740 kJ / 180 kcal
Vetten: 20 g
waarvan verzadigde vetzuren 9.8 g
Koolhydraten: 0 g
waarvan suikers 0 g
Vezels 0 g
Eiwitten 0 g
Zout 0 g
*1 portie: 20g
Deze verpakking bevat ongeveer 110 porties. -
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal).
%RI
Energie 9%
Vetten: 29%
waarvan verzadigde vetzuren 49%
Koolhydraten: 0%
waarvan suikers 0%
Vezels 0%
Eiwitten 0%
Zout 0%
*1 portie: 20g
Deze verpakking bevat ongeveer 110 porties. -
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal).

per 100g per portie* %RI
Energie 3700 kJ / 900 kcal 740 kJ / 180 kcal 9%
Vetten: 100 g 20 g 29%
waarvan verzadigde vetzuren 49 g 9.8 g 49%
Koolhydraten: 0 g 0 g 0%
waarvan suikers 0 g 0 g 0%
Vezels 0 g 0 g 0%
Eiwitten 0 g 0 g 0%
Zout 0 g 0 g 0%
*1 portie: 20g
Deze verpakking bevat ongeveer 110 porties. - - -
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal).

Bereiding en gebruik

Tips voor het beste bakresultaat Na gebruik wordt Ossewit weer vast. Nooit Ossewit mengen met andere voedingsvetten. Frituren met Ossewit is eenvoudig als u deze raad opvolgt: 1. Laat de hoeveelheid Ossewit die nodig is in uw frituurpan, smelten. 2. De ideale baktemperatuur is 4 min. op 175°C. Voorbakken: 4 min. op 140°C. 3. Droog de frietjes goed af. 4. Vul daarna het mandje met frietjes, niet te sterk opeenpakken zodat ze goed knapperig en goudgeel kunnen worden. 5. Laat ze 6 tot 8 minuten bakken in het frituurvet. 6. Het frituurvet verversen na 10 bakbeurten. 7. De frituurpan bij voorkeur in een koele donkere plaats opbergen. 3L friteuse = 5 blokken

Houdbaarheid

Het is aanbevolen Ossewit te bewaren op een droge en koele plaats. Op kamertemperatuur, droog en donker bewaren. Ten minste houdbaar tot einde :

Bewaring

Omgevingstemperatuur

Verpakking

Doos

Leveranciersadres

Vandemoortele Europe NV Ottergemsesteenweg-Zuid 816, B-9000 Gent (Belgium)