Ovengebakken enchilada met kip in tomatensaus

Ovengebakken enchilada met kip in tomatensaus
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 25 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Middelmatig

Ingrediënten voor:

personen
MAX

Inbegrepen in de box

blik kidneybonen
0.5
teen knoflook
1
kippenborstfilet
300 g
groentenmix met paprika
250 g
tarwe tortillawraps
4
gratin kaas
100 g
passata
500 ml
verse koriander
6 g
olijfolie
paprikapoeder
peper
zout

Ovengebakken enchilada met kip in tomatensaus

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 200°C. Giet het vocht van de bonen af en spoel met koud water. Plet de knoflook tot moes. Snij de kip in blokjes.

2

Verhit wat olijfolie in een pan en roerbak de kip in ongeveer 8 min. goudbruin. Kruid met peper, zout en paprika. Voeg wat olie toe aan een ander pan of wok en roerbak de knoflook 1 min. alvorens de groentenmix toe te voegen. Roerbak in ongeveer 6-8 min. beetgaar. Voeg tijdens de laatste 2 min. de bonen toe. Kruid met peper en zout.

3

Vul de tortillawraps met de groenten, het vlees en de helft van de kaas en rol strak op. Leg ze, met de naad naar beneden, in een met olijfolie ingevette ovenschaal en overgiet met de passata. Bestrooi met de overgebleven kaas en laat 15-20 min. gratineren in de voorverwarmde oven. Hak de koriander fijn. Haal de enchilada's uit de oven en bestrooi met de koriander. Serveer onmiddellijk.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
108kcal
Vetten
2,1g
Zout
0,37g
Eiwitten
8,5g