EEN 100% BIOLOGISCH BABYVOEDINGSGAMMA AANBIEDEN

Carrefour biedt een 100% biologisch babyvoedingsgamma, My Carrefour Baby Bio. Betrouwbare producten afkomstig uit de biologische landbouw aan kleine prijzen, gezond en evenwichtig. Omdat baby’s het beste verdienen.


Wat doet Carrefour om te garanderen dat de voeding gezond is voor onze allerkleinsten?

Omdat zorgen voor baby en hen de best mogelijke voeding bieden van essentieel belang is voor de gemoedsrust van de ouders, heeft Carrefour het My Carrefour Baby Bio-gamma ontwikkeld, een volledig en gevarieerd aanbod: maaltijden zonder additieven, biogecertificeerd en zonder toegevoegd zout (met uitzondering van de mozzarella), gestoomd en gekeurd door een comité van voedseldeskundigen. Het gamma blijft zich ontwikkelen en diversifiëren met nieuwe producten, zoals de melkdesserts. My Carrefour Baby Bio is erkend met het onafhankelijke label ‘Agriculture Biologique’ en je ziet het Europese Bio-logo op alle producten in ons gamma.


Waarom dit type producten aanbieden?

Kunnen kiezen voor kwalitatieve, betrouwbare en toegankelijk geprijsde babyproducten is een van de prioriteiten van heel wat ouders, die meer en meer belang hechten aan de keuze en samenstelling van de producten die ze kopen. Hartige en zoete maaltijden, er is voor elk wat wils (risotto met zalm en champignons, kalkoen en courgette…), zuivelproducten, compotes… het My Carrefour Baby Bio-gamma biedt bijna 50 voedingsreferenties om het beste te bieden aan je baby, in alle gemoedsrust en vertrouwen.


En wat met de non-food?

Carrefour Baby, dat zijn ook door Ecocert biogecertificeerde verzorgingsproducten, voor minstens 95% samengesteld uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Deze dermatologisch geteste producten zonder parfum garanderen de beste verzorging van de babyhuid. Het gamma biedt ook luiers met babyveilige samenstelling, met FSC-certificaat waarmee Carrefour zich engageert voor een verantwoorder bosbeheer. Ontdek ook de luiers van het Eco Planet-gamma, lief voor de babyhuid en het milieu. Deze luiers dragen het Ecolabel- en Oeko-Tex®-certificaat en bevatten gegarandeerd geen schadelijke stoffen, lotion, parfum of chloorbleekmiddel.

Meer weten?

Naar al onze acties

Actie 13

Actie 13

Strijden tegen antibiotica.

Actie 14

Actie 14

Tegen 2025 evolueren naar 100 % recycleerbare verpakkingen.

Actie 15

Actie 15

De versheid en smaaak van onze groenten en fruit garanderen.

Actie 16

Actie 16

De traceerbaarheid van de producten van de Kwaliteitsketen Carrefour garanderen.