Paaseieren met chocomousse

Paaseieren met chocomousse
Voorbereiding 20 min.
Kooktijd 0 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Eiwitten
2
Donkere chocolade
60 g
Slagroom
50 ml
Grote chocolade paaseieren
2
Pecannoten
5 g

Paaseieren met chocomousse

Bereiding

1

Klop de eiwitten stijf. Laat de chocolade au bain-marie smelten en spatel voorzichtig onder de eiwitten.

2

Klop de room stijf en spatel onder de chocolademengeling.

3

Tik voorzichtig een hoedje van de paaseieren en zet elk ei in een eierdopje. Vul de chocolade eieren met behulp van een lepeltje met de mousse. Hak de pecannoten grof en versier er de mousse mee.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
373kcal
Vetten
25g
Vezels
2,9g
Eiwitten
6,3g