Paloma (tequila met pompelmoes)

Paloma (tequila met pompelmoes)
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 0 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Limoenen
1
Ijsschilfers
Frambozen
62.5 g
Tequila
120 ml
Grenadine
Sap van rode pompelmoezen
200 ml
Spuitwater
120 ml
Takjes rozemarijn
2

Paloma (tequila met pompelmoes)

Bereiding

1

Pers 1 limoen uit. Snij de tweede in schijfjes. Vul de glazen met ijsschilfers en frambozen.

2

Giet in elk glas 60 ml tequila en een scheutje grenadine. Vul aan met 100 ml pompelmoessap, 1/4 van het limoensap en 60 ml spuitwater.

3

Decoreer elk glas met een takje rozemarijn en schijfjes limoen. Serveer meteen.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
57kcal
Vetten
0,2g
Vezels
0,8g
Eiwitten
0,3g