Pancakes met yoghurt en exotisch fruit

Pancakes met yoghurt en exotisch fruit
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 10 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
bloem
75 g
zout
1 snuifje
bakpoeder
0.5 c.à.c
sodabicarbonaat
0.5 c.à.c
ei
0.5 st
skyr
120 ml
water
15 ml
kokosolie
passievruchten
ananas
esdoornsiroop
slagroom

Pancakes met yoghurt en exotisch fruit

Bereiding

1

Meng in een kom de bloem, 1 snuifje zout, het bakpoeder en het sodabicarbonaat met behulp van een spatel. Voeg het ei, de yoghurt en het water toe en roer tot een stevig, glad beslag.

2

Verhit 1 tl kokosolie in een pan en bak pancakes van kleine hoopjes van het beslag (schep ze uit de kom met een ijsschep). Keer ze om zodra zich luchtbellen vormen op het oppervlak en bak de andere kant goudbruin.

3

Dien warm of lauw op met het verse  fruit, de esdoornsiroop en slagroom.