Pannenkoeken met gerookte zalm, champignons, spinazie en geitenkaas

Pannenkoeken met gerookte zalm, champignons, spinazie en geitenkaas
Bereiding
1
Zeef de bloem in een grote mengkom, voeg een snuifje zout en 250 ml melk toe en meng zachtjes. Voeg de eieren en de rest van de melk toe en klop tot een glad beslag. Laat het 1 u rusten, afgedekt met een schone keukenhanddoek. Verhit een braadpan op een hoog vuur, laat er een klontje boter in smelten en bak er één na één de pannenkoeken in.
2
Laat in een andere pan een klontje boter smelten en fruit de sjalot en de knoflook glazig. Voeg de champignons toe en bak ze op een hoog vuur een paar minuten mee. Schep er de spinazie onder, kruid met zout en peper, giet overtollig vocht weg en voeg de room toe. Laat even koken.
3
Beleg de helft van elke pannenkoek met sneetjes zalm, schep er spinazie-champignonmengsel op en eindig met geitenkaas. Plooi de pannenkoeken dicht en dien op.