Pannenkoeken met twee soorten groenten en kaasdipsaus

Pannenkoeken met twee soorten groenten en kaasdipsaus
Voorbereiding 10 min.
Kook 3 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Courgette
0.25
Wortelen
1
Ei
0.5
Bloem
75 g
Melk
50 ml
Olijfolie
1.5 el

Voor de dipsaus

Verse kaas met kruiden (type Philadelphia)
20 g
Zure room
1 el
Fijne Kruidenmix
0.5 c.à.c

Pannenkoeken met twee soorten groenten en kaasdipsaus

Bereiding

1

Snij de courgette en de wortelen in kleine blokjes en leg ze in de kom van de blender. Hak ze fijn, voeg het ei, de bloem en de melk toe en meng tot een glad beslag.

2

Verhit de olijfolie in een braadpan. Giet er ongeveer een pollepel beslag in en laat de pannenkoek aan beide kanten goudbruin bakken. Maak zo verder pannenkoekjes tot al het beslag is opgebruikt.

3

Meng in een schaaltje de kaas met de zure room en de kruidenmix. Leg alles in de lunchdoos.

Voedingsinformatie

per 100 g
Vetten
16g
Suiker
8g
Vezels
8,4g
Eiwitten
7,1g