11,30 €/kg
Per stuk
Meer details
Parelcouscous wordt ook wel ptitim, Israëlische couscous of Jeruzalem couscous genoemd en wordt veelal in Jordanië, Libanon, Palestina en Israël gegeten. Parelcouscous wordt, net zoals gewone couscous, gemaakt van grof gemalen gries van durumtarwe.Parelcouscous heeft een ronde en dikke vorm, net zoals een parel en heeft een zachte en volle smaak. Qua structuur heeft het heel veel weg van pasta en dus kan je er al je klassieke pastagerechten mee maken. Maar parelcouscous is ook ideaal als alternatief voor aardappelen of rijst. Jong en oud zullen weg zijn van deze kleine pareltjes !
Land van herkomst
België
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Bosto Parelcouscous 4 x 75 gParelcouscous (tarwe)
Voedingswaardetabel
per 100g (ongekookt) | |
---|---|
Energie | 1523 kJ |
Energie2 | 359 kcal |
Vetten | 1.6 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 0.5 g |
Koolhydraten | 72.7 g |
Waarvan suikers | 2.3 g |
Voedingsvezels | 3.2 g |
Eiwitten | 11.9 g |
Zout | 0.01 g |
per 100g (ongekookt) | |
---|---|
Energie | 1523 kJ |
Energie2 | 359 kcal |
Vetten | 1.6 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 0.5 g |
Koolhydraten | 72.7 g |
Waarvan suikers | 2.3 g |
Voedingsvezels | 3.2 g |
Eiwitten | 11.9 g |
Zout | 0.01 g |
Bevat
Tarwe
Bereiding en gebruik
Kookinstructies 1 Dompel het builtje in een flinke hoeveelheid kokend water en voeg, indien gewenst, zout toe. Doe een deksel op de pot en laat de parelcouscous 9 minuten op een zacht vuur koken. 2 Haat het builtje met een vork uit de pot en laat het uitlekken. 3 Open het builtje en serveer. Voor een nog lekkerder resultaat : Bak de parels aan in de pan alvorens ze te koken !
Houdbaarheid
Op een droge plaats bewaren Ten minste houdbaar tot einde:
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Doos
Leveranciersadres
Boost Nutrition c.v. Metropoolstraat 19 2900 Schoten