Pasta diabolo met tempeh
Pasta diabolo met tempeh
Bereiding
1
Snij de tempeh in halve maantjes. Snij de gele paprika en wortel in kleine blokjes. Verwijder de zaadlijst uit de chilipeper en hak heel fijn. Snipper de ui en de knoflook fijn. Kook de pasta in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Stoof de ui en de knoflook in olijfolie op een zacht vuurtje. Bak er de tempeh bij. Voeg er na enkele minuten de gele paprika, wortel en chilipeper bij. Na 5 min. mogen ook de champignons erbij. Als de groenten beetgaar zijn meng je er de room door.
3
Kruid de saus af met peper en zout. Als het te pikant wordt, kan er een eetlepel suiker bij. Serveer met de gekookte pasta en garneer met de bieslook.
Informations nutritionnelles
per 100 g
Energie
167kcal
Vetten
1,9g
Zout
0,21g
Eiwitten
6g