Pasta diabolo met tempeh

Pasta diabolo met tempeh
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX

Inbegrepen in de box

macaroni
250 g
veggie soja tempeh
100 g
rode chilipeper
0.5
champignons So Fresh
110 g
wortels
2
gele paprika
0.5
room
100 ml
ui
0.5
teen(tenen) knoflook
1
gehakte bieslook
1 el
suiker
1 el
olijfolie
peper
zout

Pasta diabolo met tempeh

Bereiding

1

Snij de tempeh in halve maantjes. Snij de gele paprika en wortel in kleine blokjes. Verwijder de zaadlijst uit de chilipeper en hak heel fijn. Snipper de ui en de knoflook fijn. Kook de pasta in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Stoof de ui en de knoflook in olijfolie op een zacht vuurtje. Bak er de tempeh bij. Voeg er na enkele minuten de gele paprika, wortel en chilipeper bij. Na 5 min. mogen ook de champignons erbij. Als de groenten beetgaar zijn meng je er de room door.

3

Kruid de saus af met peper en zout. Als het te pikant wordt, kan er een eetlepel suiker bij. Serveer met de gekookte pasta en garneer met de bieslook.

Informations nutritionnelles

per 100 g
Energie
167kcal
Vetten
1,9g
Zout
0,21g
Eiwitten
6g