Pasta frittata

Pasta frittata
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Eieren
3
Room
50 ml
Geraspte mozzarella
25 g
Restjes pasta
150 g
Passata
50 ml
Kerstomaten
4
Peterselie
0.5 el
Olijfolie
0
Zout
0
Peper
0

Pasta frittata

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Klopt de eieren los met de room en de helft van de mozzarella. Breng op smaak met peper en zout.

2

Verhit wat olijfolie in een ovenvaste pan en giet er de pasta in. Bak 2 min en giet er de passata bij. Meng goed.

3

Giet er het eimengsel over, verdeel er de doormidden gesneden kerstomaten over en bestrooi met de rest van de kaas. Bak 12 min in de oven. Garneer met gehakte peterselie en serveer.