Pasta met butternut, chorizo, gehakt en tomaten

Pasta met butternut, chorizo, gehakt en tomaten
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX

Inbegrepen in de box

butternutblokjes
100 g
wortelblokjes
125 g
fusilli pasta
200 g
schaal gehakt varken-kalf
1
gehakte tomaten
500 g
pikante chorizo
100 g
ui
0.5
teentje(s) knoflook
1
blaadjes salie
2
Parmezaanse kaas
gemalen chilipeper
olijfolie
zout

Pasta met butternut, chorizo, gehakt en tomaten

Bereiding

1

Snipper de knoflook en de ui fijn. Fruit de knoflook en de ui 5 min. in 2 el olijfolie zonder te kleuren. Voeg het gehakt toe en roerbak nog 10 min. Giet de tomaten, de butternutblokjes, de wortelblokjes en de in blokjes gesneden chorizo toe en breng op smaak met zout, chilipeper en verse salie. Laat 8 à 10 min. pruttelen.

2

Kook de pasta in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Giet de pasta bij de saus en meng.

3

Bestrooi met Parmezaanse kaasschilfers en dien op.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
150kcal
Vetten
2,3g
Zout
0,48g
Eiwitten
7,3g