Pasta met champignons en kippenblokjes, crumble met citroen
Pasta met champignons en kippenblokjes, crumble met citroen
Bereiding
1
Snij de kip in blokjes. Snipper de sjalot en de knoflook, en fruit 2 min. in een pan met de 1/2 van de boter. Voeg de kip toe. Kruid met peper en zout. Laat 10 min. bakken op een matig vuur en roer regelmatig om. Bak de champignons in een andere pan met de rest van de boter, op een hoog vuur. Giet de room en de kip erbij en laat nog 10 min. sudderen. Hou warm.
2
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de bieslook. Laat de pasta uitlekken en giet bij de saus met kip en champignons.
3
Meng de zeste van de citroen met het paneermeel. Giet 1 el olie in een pan en bak het mengsel goudbruin. Bestrooi de pasta met de bieslook, de kaas en de crumble.
Informations nutritionnelles
per 100 g
Energie
185kcal
Vetten
2,6g
Zout
0,33g
Eiwitten
13g