Meer details
Spelt is een oergraan en de voorloper van de hedendaagse tarwe. Soubry Spelt Penne rigate wordt gemaakt op basis van 100% speltgraan. Door intensief te selecteren op spelt van hoge kwaliteit, biedt Soubry u al het goede van spelt in een unieke pasta. Eindeloos te combineren met vis, vlees, schaaldieren of groenten.Land van herkomst
België
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Soubry Penne Rigate Spelt 375 g100% speltbloem (tarwe)
Voedingswaardetabel
Per 100g Ongekookte pasta | |
---|---|
Energie | 1479kJ/ 349kcal |
Vetten | 1.3g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.2g |
Koolhydraten | 70g |
waarvan suikers | 2.5g |
Voedingsvezels | 3.5g |
Eiwitten | 12.5g |
Zout | 0.025g |
Per 100g Ongekookte pasta | |
---|---|
Energie | 1479kJ/ 349kcal |
Vetten | 1.3g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.2g |
Koolhydraten | 70g |
waarvan suikers | 2.5g |
Voedingsvezels | 3.5g |
Eiwitten | 12.5g |
Zout | 0.025g |
Bevat
Tarwe
Kan het volgende bevatten
Eieren, soja
Andere
Kan sporen bevatten van: ei en soja.Bereiding en gebruik
* Kook een ruime hoeveelheid water - 1 l water per 100g * Strooi de pasta in het water en roer tot het koken herneemt * Kook de pasta 6 minuten voor 'al dente' en 1 minuut meer voor 'normale' * Giet af met behoud van een weinig kookvocht * Meng -indien mogelijk- onmiddellijk de pasta met saus om het kleven tegen te gaan * Gebruik 125g pasta als hoofdbestanddeel en 90g pasta als vervanger voor aardappelen
Houdbaarheid
Droog en bij voorkeur koel te bewaren.
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Doos
Leveranciersadres
NV. Etabl. Joseph SOUBRY Verbrandhofstraat 51 B-8800 Roeselare België