Pasta pomodore met verse kruiden

Pasta pomodore met verse kruiden
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
lookbrood
0.66 st
tomaat
400 g
sjalot
1 st
chilipeper
0.5 st
basilicum
5 g
peterselie
5 g
linguine
200 g
teen knoflook
1 st
Parmezaanse kaas
25 g
olijfolie
peper
zout

Pasta pomodore met verse kruiden

Bereiding

1

Bak het lookbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de tomaten fijn. Snipper de sjalot. Verwijder de zaadlijsten uit het pepertje en hak fijn. Hak de kruiden fijn.

2

Giet de pasta bij de tomaten en meng alles goed. Laat even meegaren. Voeg er de groene kruiden en een extra scheut olijfolie aan toe en roer nog een laatste keer alles door elkaar. Serveer de pasta met het lookbrood en zet de Parmezaanse kaas op tafel.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
720kj
Vetten
1,2
Zout
0,4
Eiwitten
5,5