Meer details
Al dente pasta. De hartige smaak en 'al dente' toets zijn kenmerkend voor Soubry pasta. Hun stevige eiwitstructuur biedt een perfecte elasticiteit en weerstand in de mond. Soubry 'al dente' pasta wordt gemaakt met passie en knowhow, uit een strenge selectie van durumtarwe van de hoogste kwaliteit, en laat uw recept volledig tot zijn recht komen. Soubry Tagliatelli is een lintvormige traditionele pasta vorm. Hij is alvast voor gesneden waardoor hij nog gemakkelijker te eten is.Land van herkomst
België
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Soubry Pasta Tagliatelli 375g100% griesmeel van hoogwaardige harde tarwe
Voedingswaardetabel
Per 100 g Ongekookte pasta | |
---|---|
Energie | 1478 kJ/349 kcal |
Vetten | 1.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.1 g |
Koolhydraten | 69 g |
waarvan suikers | 3.5 g |
Voedingsvezels | 2.5 g |
Eiwitten | 13.5 g |
Zout | 0.025 g |
Per 100 g Ongekookte pasta | |
---|---|
Energie | 1478 kJ/349 kcal |
Vetten | 1.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.1 g |
Koolhydraten | 69 g |
waarvan suikers | 3.5 g |
Voedingsvezels | 2.5 g |
Eiwitten | 13.5 g |
Zout | 0.025 g |
Bevat
Tarwe
Kan het volgende bevatten
Eieren, soja
Andere
Kan sporen bevatten van: ei en soja.Bereiding en gebruik
Bereidingswijze - Kook een ruime hoeveelheid water -1l water per 100 g. - Strooi de pasta in het water en roer tot het koken herneemt. - Kook de pasta 'al dente' volgens de aangegeven kooktijd. - Giet af en meng de pasta -indien mogelijk- onmiddellijk met de saus. - Gebruik 125 g pasta als hoofdbestanddeel en 90 g pasta als vervanger voor aardappelen.
Houdbaarheid
Droog en bij voorkeur koel te bewaren. Ten minste houdbaar tot einde:
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Doos
Leveranciersadres
NV. Etabl. Joseph Soubry Verbrandhofstraat 51 B-8800 Roeselare België Tel: +32(0)51/22 23 20 e-mail: [email protected] www.soubry.be