Meer details
Al dente pasta Soubry 'al dente' pasta wordt gemaakt met passie en knowhow, uit een strenge selectie van durumtarwe van de hoogste kwaliteit. Deze traditionele pasta stokjes worden in de soep gekookt en bieden een heerlijke volle smaak aan om het even welke soep.Land van herkomst
België
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Soubry Pasta Vermicelli 375g100% griesmeel van hoogwaardige harde tarwe
Voedingswaardetabel
Per 100 g Ongekookte pasta | |
---|---|
Energie | 1478 kJ/349 kcal |
Vetten | 1.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.1 g |
Koolhydraten | 69 g |
waarvan suikers | 3.5 g |
Voedingsvezels | 2.5 g |
Eiwitten | 13.5 g |
Zout | 0.025 g |
Per 100 g Ongekookte pasta | |
---|---|
Energie | 1478 kJ/349 kcal |
Vetten | 1.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.1 g |
Koolhydraten | 69 g |
waarvan suikers | 3.5 g |
Voedingsvezels | 2.5 g |
Eiwitten | 13.5 g |
Zout | 0.025 g |
Bevat
Tarwe
Kan het volgende bevatten
Eieren, soja
Andere
Kan sporen bevatten van: ei en soja.Bereiding en gebruik
- Kook een ruime hoeveelheid water, bouillon of soep. - Strooi de pasta in het water, de bouillon of soep. - Kook de pasta 'al dente' volgens de aangegeven kooktijd. - Gebruik 35 g voor 1 l water, bouillon of soep.
Houdbaarheid
Droog en bij voorkeur koel te bewaren.
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Doos
Leveranciersadres
NV. Etabl. Joseph Soubry Verbrandhofstraat 51 B-8800 Roeselare België