Pastakrullen met kippenblokjes, spinazie en erwtjes met pesto
Pastakrullen met kippenblokjes, spinazie en erwtjes met pesto
Bereiding
1
Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water. Mix alle ingrediënten voor de pesto tot een gladde saus: de helft van de knoflook, basilicum, pijnboompitten, parmezaanse kaas en olijfolie en kruid met zout en peper.
2
Pel en hak de knoflook zeer fijn. Snij de kipfilet in reepjes en kruid ze met zout en peper. Verhit de olie in een grote braadpan en bak er de kip gaar en goudbruin in. Voeg de knoflook toe, bak de spinazie even mee.Giet de erwtjes af, spoel ze grondig en voeg toe. Laat een paar minuten stoven. Kruid met zout en peper.
3
Laat de pasta uitlekken en schep er de pesto door. Meng met de groenten en de kip en dien meteen op.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
251kcal
Vetten
2,7g
Zout
0,2g
Eiwitten
12,3g