Pastasalade met garnalen, radijzen, pecannoten en Caesar-saus

Pastasalade met garnalen, radijzen, pecannoten en Caesar-saus
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Pipe rigate
200 g
Garnaalstaarten
300 g
Pecannoten
40 g
Radijzen
1 bosje
Basilicum
2
Caesarsaus
50 ml
Olijfolie

Pastasalade met garnalen, radijzen, pecannoten en Caesar-saus

Bereiding

1

Kook de pasta in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.

2

Pel de garnaalstaarten. Verhit een scheutje olijfolie in een braadpan met antiaanbaklaag. Bak de garnaalstaarten 1 min per kant. Hak de pecannoten fijn. Snij de radijzen in dunne schijfjes. Leg een paar blaadjes basilicum opzij voor de afwerking en hak de rest fijn.

3

Meng de pasta met de garnaalstaarten, de radijzen, de pecannoten, het basilicum en de Caesarsaus. Werk af met enkele basilicumblaadjes en serveer.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
235kcal
Vetten
1g
Zout
1,1g
Eiwitten
15g