Penne met chipolata's en venkel (bio)

Penne met chipolata's en venkel (bio)
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Penne rigate Carrefour Bio
250 g
Chipolata's Carrefour Bio
4
Venkel Carrefour Bio
1
Teentje knoflook Carrefour Bio
1
Poedersuiker Carrefour Bio
1 c.à.c
Parmezaankaas Carrefour Bio
Peterselie Carrefour Bio
Zout
Peper

Penne met chipolata's en venkel (bio)

Bereiding

1

Doe de penne rigate gedurende 8 minuten in een pan met gezouten kokend water. Laat ze vervolgens uitlekken.

2

Verwarm een beetje olijfolie met de geperste knoflook in een sauteuse, voeg daar de in reepjes gesneden venkel en de suiker aan toe. Laat het geheel 4 minuten fruiten. Voeg de in stukjes gesneden chipolata's toe, laat ze 4 tot 5 minuten krachtig braden. Doe de pasta in de sauteuse. Voeg de bladpeterselie toe.

3

Dien de pasta op in een diep bord, bestrooi met parmezaankaas. Voeg zout en peper toe.