Penne met krokant gebakken coppa, kerstomaatjes en rucola
Penne met krokant gebakken coppa, kerstomaatjes en rucola
Bereiding
1
Kook de penne volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar. Snij de kerstomaatjes doormidden, snipper de lente-ui, plet de knoflook tot moes. Scheur de coppa in stukken.
2
Verhit de olijfolie in een pan. Fruit de lente-ui en knoflook 1 min. Voeg de coppa toe en bak in 2 min. krokant. Voeg de kerstomaatjes toe en blus met de witte wijn. Voeg het pastawater (ongeveer 50 ml voor 4 personen) toe. Laat 2 min. pruttelen. Kruid met peper en zout.
3
Giet de pasta af en meng er de saus onder. Verdeel over de borden en serveer met een handje rucola en Parmezaanse kaas.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
221kj
Vetten
2,8
Zout
0,7
Eiwitten
9,1