Penne Rigate van koraallinzen met pompoen en walnoten

Voorbereiding
10 min.
Kooktijd
15 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Ingrediënten voor:
personen
MAX
Penne Rigate van koraallinzen met pompoen en walnoten
Bereiding
1
Kook de pasta volgens de aanwij zingen op de verpakking. Bak de plakken pompoen beetgaar in een scheutje hete olijfolie. Voeg de blokjes courgette toe en bak ze mee.
2
Laat de boter smelten in een kookpan en roer er de bloem door. Giet er beetje bij beetje en onder voortdurend roeren de melk bij . Kruid met nootmuskaat, zout en peper. Voeg de Parmezaan toe en laat de kaas smelten in de saus. Meng er de pompoen en courgette door.
3
Verdeel de pasta over de borden, schep er saus met groenten over en werk af met de gehakte walnoten en de peterselie.