Perenhapjes met bacon

Perenhapjes met bacon
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Conferenceperen
1
Takjes tijm
6
Sneetjes bacon
6
Olijfolie
Vloeibare honing
1 el
Balsamicoazijn
1 el
Zout, peper

Perenhapjes met bacon

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de peren, snij het klokhuis uit en snij het vruchtvlees in zes stukken.

2

Leg een takje tijm op elk stuk peer, draai elk stukje in een snee bacon. Leg de peerhapjes op een bakplaat bedekt met bakpapier.

3

Besprenkel met wat olijfolie en honing. Kruid met peper en zout. Zet 15 à 20 min in de oven. Dien op met een paar druppels balsamicoazijn.